Дистрибутер - Тетово/Гостивар

  • Објавен пред 8 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 24.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

 

Приватната компанија А.Д Даути Комерц објавува конкурс за следното работно место oд реон Тетово/Гостивар:

 

Наслов на работно место:

 

I. Дистрибутер/подружница Cash&Carry-Тетово

 

Потребни услови за даденото работно место:

1.   Да поседува возачка дозвола Ц-категорија

2.   Со или без работно искуство

 

Потребна документација: извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или кај магацинот Даути Комерц-Тетово/Адреса Ул.Илинденска бр.бб (блиску УЈЕ-универзитетот).

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

КЛИКНИ