FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Обезбедување

  • Објавен пред 11 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Тетово

Активни огласи од Даути Комерц:

Автомеханичар - Графички дизајнер

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место во  Даути Маркет 104 Тетово:

 

Наслов на работно место:

 

I. Внатрешно обезбедување и контрола на маркет (1)

 

Потребни услови за даденото работно место:

 

- Завршено средно образование
- Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ 
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
- Возачка дозвола Б категорија, ќе се смета како предност

 

Личен профил:
- Да поседува аналитички и логични способности за решавање на проблеми
- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
- Професионален однос кон работата
- Одговорност и способност за организација

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата компанија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација: копија од дипломата за завршено  образование, копија од лиценца за обезбедување и извод од матична книга на родени. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 7 дена од неговото објавување (13.04.2018-19.04.2018).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност

КЛИКНИ