Шофери со Ц- категорија - Скопје

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 29.11.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 Шофери со Ц- категорија - Скопје

Потребни квалификации за даденото работно место:

 1. Да поседува возачка дозвола Ц – категорија
 2. Завршено средно образование.
 3. Со или без работно искуство

Потребна документација:

 • Биографија,
 • Копија од диплома за завршено образование, 
 • Копија од возачка дозвола,

Испратете ни ја потребната документација на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување (19.11.2021– 29.11.2021).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Конаткт тел: 071/326-901,

Email:  [најави се за да го видиш е-маилот]