АВТОМЕХАНИЧАР

 • Објавен пред еден месец
 • Даути Комерц
 • Активен до 16.08.2020
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

А.Д. Даути Комерц - Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

 1. Автомеханичар

 

 • Потребни квалификации  за даденото работно место:

 

 1. Минимум завршено средно образование.
 2. Со и без работно искуство од областа на механика,електрика и мехатроника.
 3. Да поседува возачка дозвола Б-категорија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по електронски пат на меилот hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација: 

 • копија од диплома за завршено образование и
 • копија од возачката дозвола.

 

*Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг.

Контакт  тел:  071/326-901

E-mail:hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 10 денa од неговото објавување ( 07.08.2020-16.08.2020 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

 

КЛИКНИ