Касиер/ка Маркет 104 Тетово

 • Објавен пред 2 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 15.03.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

ДАУТИ КОМЕРЦ АД е компанија за увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри низ земјава и регионот.

Деловната политика на ДАУТИ КОМЕРЦ А.Д постојано се приспособува на пазарните трендови  со крајна цел обезбедување на конзистентен растеж и профитабилно работење на долг рок.

 

Поради зголемен обем на работа приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Наслов на работно место:

 

Касиер/ка  Маркет 104 Даути Комерц Тетово

 

Потребни квалификации  за даденото работно место:

 • Минимум завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на MS Office
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

 

Опис на работно место:

 • Касиерот/ката е одговорен/а за прецизно и ефикасно обработување на сите готовински и безготовински трансакции, во согласност со утврдените политики и процедури,
 • Одржување на чиста и уредна каса како и точни и прецизни извештаи за готовинските и кредитните трансакции.
 • Одржување и унапредување на изгледот на продажното место
 • Редење на производи во маркет по потреба.
 • Работа на каса.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по пошта на следната адреса:Ул.1723 бр.20 Сарај, Скопје или по електронски пат на меил: hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

 • копија од диплома за завршено образование,
 • копија од возачката дозвола.

 

 Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Контакт  тел:  071/346-908

E-mail:hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 7 денa од неговото објавување

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ