Обезбедување

 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 27.11.2020
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

 

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Обезбедување

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Завршено средно образование,
 • Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија, ќе се смета како предност.

 

Потребна документација:

 • Биографија,
 • Копија од диплома за завршено образование, 
 • Копија од лиценца за обезбедување,
 • Koпија од извод на матична книга на родените.

 

Испратете ни ја потребната документација на: hr@dauti.com.mk  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 17.11.2020– 26.11.2020 ).

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

Конаткт тел: 071/326-901,

Email: hr@dauti.com.mk

 

КЛИКНИ