Микродистрибутер - Кавадарци

  • Објавен пред 12 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 14.12.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д. Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место за реонот Кавадарци:

 

Mикродистрибутер за амбулантна продажба (5 работници за амбулантна продажба со товарно возило комбе)

 

Потребни услови за даденото работно место:

  • Завршено средно образование,
  • Со или без работно искуство,
  • Поседување возачка дозвола Б или Ц категорија (предност ќе имат кандидатите со Ц категорија).

 

Потребна документација:

  • Копија од дипломата за завршено образование,
  • Извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса: Ул.1723 бр.20 Сарај/ Скопје.

Конаткт тел.:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

Конкурсот е отворен 7 дена од неговото објавување (07.12.2017-13.12.2017)

КЛИКНИ