Дистрибутер

  • Објавен пред 12 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Даути Комерц:

Автомеханичар - Графички дизајнер

Приватната компанија А.Д Даути Комерц објавува конкурс за следното работно место :

 

Наслов на работно место:

I. Дистрибутер ( 2-работници од Скопје)

Потребни услови за даденото работно место:

1.  Да поседува возачка дозвола Ц-категорија

2.  Со или без работно искуство

 

Потребна документација: извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје  или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 7  дена од неговото објавување(13.04.2018-19.04.2018)

КЛИКНИ