Комерцијален референт за реон Тетово и Гостивар

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 16.10.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Тетово

Активни огласи од Даути Комерц:

Фактурант

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 Комерцијален референт за реон Тетово и Гостивар

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Минимум Средна Стручна Спрема –ССС
 • Искуство во областа на малопродажба ќе се смета за предност..
 • Исполнителен, комуникативен, организиран и практичен.
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Познавање на MS Office пакетот

Потребна документација:

 • Биографија,
 • Копија од диплома за завршено образование, 
 • Копија од возачка дозвола.

Испратете ни ја потребната документација на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување (06.10.2021– 16.10.2021).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Конаткт тел: 071/326-901,

Email:  [најави се за да го видиш е-маилот]