Менаџер за меѓународни набавки

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 22.01.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Менаџер за меѓународни набавки

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Факултет за општествени науки, предност имаат кандидатите со Економски факултет,
 • Со или без работно искуство,
 • Задолжително познавање на македонски, албански и англиски јазик.

 

Потребна документација:

 • Биографија (CV),
 • Копија од диплома за завршено образование, 
 • Копија од уверение за положени испити,
 • Koпија од извод на матична книга на родените.

 

Испратете ни ја потребната документација на: [email protected]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување (13.01.2021– 22.01.2021).

 

Aпликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

Конаткт тел: 071/326-901, Email: [email protected]