КОМЕРЦИЈАЛЕН РЕФЕРЕНТ ЗА СНАБДУВАЊЕ НА ФАРМАЦЕВТСКИ СЕКТОР

 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 02.07.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје 

 

I. Комерцијален референт за снабдување на фармацевтски сектор

 

Работни одговорности:

 

 • Продажба на фармацевтски производи
 • Постојана грижа и унапредување на соработката со купувачите на дефинираниот реон.
 • Грижа за оптималното ниво на снабдување на купувачите од асортиманот на производи.
 • Реализирање на зададените цели на продажба на неделно и месечно ниво.
 • Предлог и склучување на договори со нови купувачи.
 • Контрола и наплатата од купувачи во дадениот реон.

 

Вештини и искуство:

 

 • Фармацевтски Факултет
 • Искуство во областа на малопродажба ќе се смета за предност..
 • Исполнителен, комуникативен, организиран и практичен.
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Познавање на MS Office пакетот

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по електронски пат на меилот hr@dauti.com.mk.

Потребна документација: копија од диплома за завршено образование и возачка дозвола.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг.

Конаткт тел:  071/326-901

Email: hr@dauti.com.mk

 

 

Конкурсот е отворен 10 денa од неговото објавување ( 23.06.2020-02.07.2020).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ