Менаџер за увоз-извоз

  • Објавен пред 8 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 18.11.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Менаџер за увоз-извоз (1)

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

  • ВСС - Економски факултет.
  • Со или без работно искуство.
  • Задолжително познавање на англиски јазик ( предност имаат кандидатите со дополнително познавање на германски и италијански )

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата компманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

  • копија од дипломата за завршено  образование, 
  • копија од извод од матична книга на родени.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 07 дена од неговото објавување ( 12.11.2019 – 18.11.2019)

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ