Mикродистрибутер за овошје и зеленчук – реон Струга

 • Објавен пред 5 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Струга

ДАУТИ КОМЕРЦ АД е компанија за увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри низ земјава и регионот.

Деловната политика на ДАУТИ КОМЕРЦ постојано се приспособува на пазарните трендови  со крајна цел обезбедување на конзистентен растеж и профитабилно работење на долг рок.

 

Поради зголемен обем на работа приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Mикродистрибутер за овошје и зеленчук – реон Струга

 

Потребни квалификации за работно место:

 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Поседување возачка дозвола Ц категорија

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

 • копија од дипломата за завршено  образование,
 • копија од извод од матична книга на родени,
 • копија од возачка дозвола.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување.

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ