АВТОМЕХАНИЧАР

 • Објавен пред еден месец
 • Даути Комерц
 • Активен до 05.03.2020
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Даути Комерц:

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР (ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ)

Поради зголемен обем на работа приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Наслов на работно место:

 

 1. Автомеханичар

 

 • Потребни квалификации  за даденото работно место:

 

 1. Минимум завршено средно образование.
 2. Со и без работно искуство од областа на механика,електрика и мехатроника.
 3. Да поседува возачка дозвола Б-категорија.

 

         - Опис на работно место:

 

 1. Работа во сервис.
 2. Поправка на моторни возила.
 3. Работа во смени.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по пошта на следната адреса:Ул.1723 бр.20 Сарај, Скопје или по електронски пат на меил: hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

-копија од диплома за завршено образование,

-копија од возачката дозвола.

 

 Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Контакт  тел:  071/346-908

E-mail:hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 25.02.2020 – 05.03.2020 ).

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ