MАШИНСКИ ИНЖЕНЕР (насока Моторни Возила)

  • Објавен пред 6 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 18.01.2020
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

I.  Mашински инженер (насока Моторни Возила)  (1)

Потребни квалификации за даденото работно место:

  1. Завршено образование на Машински факултет, насока моторни возила.
  2. Работно искуство над 2 години од областа ќе се смета за предност.
  3. Познавање на англиски јазик.
  4. Поседување комуникативни вештини.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

Потребна документација:

- копија од дипломата за завршено образование, 

- копија од извод од матична книга на родени.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 09.01.2020 – 18.01.2020 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ