Комерцијалист

 • Објавен пред 11 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 12.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Даути Комерц:

Maшински техничар

Приватната компанија А.Д. Даути Комерц објавува конкурс за следното работно место oд реон Гостивар и Кичево:

 

Комерцијалист во дивизијата Cash&Carry Тетово

 

Потребни услови за даденото работно место:

 • Минимум 2 години работно искуство во областа не продажбата,
 • Предност ќе имат кандидатите со завршено високо образование,
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија,
 • Поседување комуникативни вештини.

 

Потребна документација:

 • Копија од дипломата за завршено образование и уверение од оценки,
 • Извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат  на следната адреса: Ул.1723 бр.20  Сарај / Скопје или по електронски пат на маилот hr@dauti.com.mk

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг.

 

Контакт тел.:  071/346-908

Конкурсот е отворен 7  денa од неговото објавување (06.12.2017-12.12.2017).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ