FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Референт За Продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Охрид

Активни огласи од Даути Комерц:

Автомеханичар - Графички дизајнер

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место во подружница Cash&Carry Струга од реон Струга и Охрид:

 

Наслов на работно место:

I.                   Референт за продажба за дивизијата Fruit&Vegetables-подружница Cash&Carry/Струга (амбулантна продажба со товарно возило комбе)

 

Потребни услови за даденото работно место:

1.  Завршено средно образование

2.  Со или без работно искуство

3.  Поседување возачка дозвола Ц категорија

 

Потребна документација: копија од дипломата за завршено образование, извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или кај магацинот Даути Комерц-Струга/Адреса Ул.Браќа Миладиновци бр.1-1 Струга.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 7  дена од неговото објавување(13.04.2018-19.04.2018).

КЛИКНИ