Референт за припрема на нарачки во магацин

  • Објавен пред 11 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место :

 

Наслов на работно место:

I. Референт за припрема на нарачки во магацин/подружница Cash&Carry-Тетово

Потребни услови за даденото работно место:

1. Завршено средно образование

2. Со или без работно искуство

 

Потребна документација: копија од дипломата за завршено образование и извод од матичната книга на родените. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или кај магацинот Даути Комерц-Тетово/Адреса Ул.Илинденска бр.бб (блиску УЈЕ-универзитетот).

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 7 работни дена од неговото објавување(13.04.2018-19.04.2018)

КЛИКНИ