Обезбедување

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 5 дена
 • Даути Комерц
 • Активен до 14.04.2021
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Обезбедување

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Завршено средно образование,
 • Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија, ќе се смета како предност.

Потребна документација:

 • Биографија,
 • Копија од диплома за завршено образование, 
 • Копија од лиценца за обезбедување,

Испратете ни ја потребната документација на: [email protected]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 05.04.2021– 14.04.2021 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Конаткт тел: 071/326-901,

Email: [email protected]