ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР (ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ)

  • Објавен пред еден месец
  • Даути Комерц
  • Активен до 11.04.2020
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

I. Градежен инженер ( Челични Конструкции )

Потребни квалификации за даденото работно место:

  1. Завршено високо образование - Градежен факултет.
  2. Познавање од областа на челични конструкции.
  3. Со и без работно искуство.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

Потребна документација:

- копија од дипломата за завршено  образование, 

- копија од уверение за положени испити,

- копија од извод од матична книга на родени.

 

Конаткт тел:  071/326-901

Email: hr@dauti.com.mk

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 02.04.2020 – 11.04.2020 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ