СТАТИСТИЧАР/АНАЛИТИЧАР

  • Објавен пред 7 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 22.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Статистичар/Аналитичар (1)

Потребни квалификации за даденото работно место:

  1. ВСС - Економски факултет.
  2. Со или без работно искуство.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата компманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

Потребна документација:

- копија од дипломата за завршено  образование, 

-копија од уверение за положени испити,

- копија од извод од матична книга на родени.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 13.02.2020-22.02.2020)

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ