Градежен инжeнер

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Даути Комерц
  • Активен до 06.03.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Даути Комерц:

Обезбедување

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Градежен инжeнер 

Потребни квалификации за даденото работно место:

  • Завршено образование на Градежен факултет,
  • Предност ќе имаат кандидатите што имаат работно искуство.

Потребна документација:

  • Биографија,
  • Копија од дипломата за завршено образование, 
  • Копија од уверение за положени испити.,

Испратете ни ја потребната документација на: [email protected]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 25.02.2021– 06.03.2021 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Конаткт тел: 071/326-901,

Email: [email protected]