Референт за продажба - фармацевтски сектор

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Даути Комерц
 • Активен до 27.11.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 1.  Референт за продажба - фармацевтски сектор

Работни одговорности:

 • Продажба на фармацевтски производи
 • Постојана грижа и унапредување на соработката со купувачите на дефинираниот реон.
 • Грижа за оптималното ниво на снабдување на купувачите од асортиманот на производи.
 • Реализирање на зададените цели на продажба на неделно и месечно ниво.
 • Предлог и склучување на договори со нови купувачи.
 • Контрола и наплатата од купувачи во дадениот реон.

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Фармацевтски Факултет
 • Искуство во областа на малопродажба ќе се смета за предност..
 • Исполнителен, комуникативен, организиран и практичен.
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Познавање на MS Office пакетот

Потребна документација:

 • Копија од диплома за завршено образование
 • Копија од уверение за положени испити
 • Копија од возачка дозвола.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по електронски пат на меилот  [најави се за да го видиш е-маилот]

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг.

Конкурсот е отворен 10 денa од неговото објавување (17.11.2021-27.11.2021).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

Конаткт тел:  071/326-901

Email:  [најави се за да го видиш е-маилот]