Фактурант

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Даути Комерц
 • Активен до 19.10.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Фактурант

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Завршено Факултет за економија, право, или бизнис логистика
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на MS Office
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Потребна документација:

 • Биографија
 • Копија од дипломата за завршено образование
 • Копија од уверение за положени испити

Испратете ни ја потребната документација на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 7 дена од неговото објавување (12.10.2021– 19.10.2021).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

Конаткт тел: 071/326-901,

Email:  [најави се за да го видиш е-маилот]