КОМЕРЦИЈАЛЕН РЕФЕРЕНТ ЗА РЕГИОН ГОСТИВАР, КИЧЕВО И ДЕБАР

  • Објавен пред еден месец
  • Даути Комерц
  • Активен до 25.09.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Гостивар

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Комерцијален референт за регион Гостивар, Кичево и Дебар

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

1. Минимум Средна Стручна Спрема – ССС

2. Искуство во областа на малопродажба ќе се смета за предност..

3. Исполнителен, комуникативен, организиран и практичен.

4. Возачка дозвола Б-категорија

5. Познавање на MS Office пакетот

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по електронски пат на меилот: hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација: копија од диплома за завршено образование и возачка дозвола.

*Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската

комисија.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг.

Контакт тел: 071/326-901

Email: hr@dauti.com.mk

 

 

Конкурсот е отворен 10 денa од неговото објавување (16.09.2020-25.09.2020).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ