Мерчендајзер за регион Велес, Штип и Струмица

За компанијата: Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Даути Комерц
  • Активен до 16.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Струмица

Активни огласи од Даути Комерц:

Фактурант

А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 Мерчендајзер за регион Велес, Штип и Струмица

Потребни квалификации за даденото работно место:

  • Завршено средно образовние,
  • Со или без работно искуство,

Да поседува возачка дозвола Б-категорија.

Потребна документација:

  • Биографија,
  • Копија од диплома за завршено образование, 
  • Koпија од извод на матична книга на родените.

Испратете ни ја потребната документација на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

*Aпликациите без потребните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување (06.10.2021– 16.10.2021).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Конаткт тел: 071/326-901,

Email:  [најави се за да го видиш е-маилот]