Мерчендајзер

  • Објавен пред 9 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 27.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

hr@dauti.com.mkhr@dauti.com.mkПоради зголемен обем на работа приватната компанија А.Д Даути Комерц објавува конкурс за следното работно место за кандидати од реон  Гостивар:

 

Наслов на работно место:

I. Мерчендајзер ( 2)

 

Потребни услови за даденото работно место:

1.       Со или без работно искуство.

2.        Завршено средно образование.

3.       Поседување комуникативни вештини.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по пошта на следната адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или по електронски пат на маилот hr@dauti.com.mk .

 

Потребна документација: копија од диплома за завршено образование, извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола.

 

 Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 7  денa од неговото објавување (12.10.2017-18.10.2017).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ