Работник за обезбедување во деловен објект

 • Објавен пред 4 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 22.08.2019
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

 

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Работник за обезбедување во деловен објект.

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Завршено средно образование.
 • Поседување на лиценца за обезбедување.
 • Работно искуство од областа ќе се смета за предност.

Личен профил:

 • Професионален однос кон работата.
 • Одговорност и способност за организација

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

Потребна документација:

 • копија од дипломата за завршено  образование, 
 • извод од матична книга на родени.
 • копија од лиценца за обезбедување доколку ја поседувате

 

Конаткт тел:  071/346-908
Email: hr@dauti.com.mk

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување (од 12.08.2019 – 22.08.2019 ).
Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ