ГОТВАЧ/КА ВО МЕНЗА

  • Објавен пред 6 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 19.01.2020
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Наслов на работно место:

 

I. Готвач / Готвачка во менза ( 1 работно место )

 

Потребни услови за даденото работно место:

 

1. Завршено средно стручно образование-угостителско туристичка струка.
2.
Работно искуство од областа.

 

Личен профил:
- Професионален однос кон работата
- Одговорност и способност за организација

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација: копија од дипломата за завршено  образование,  доказ за работно искуство и извод од матична книга на родени. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 7 дена од неговото објавување (10.01.2020-19.01.2020).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ