Доставувач со Ц категорија

За компанијата: Компанијата е основана во 1991 год. во Скопје и иницијално се занимава со увоз и извоз на стоки од широка потрошувачка. Во 1996 год. за прв пат доби можност да врши увоз, дистрибуција и продажба на производите... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 16.06.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Ние во Алма-М веќе 30 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости кои доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти. Посветуваме посебно внимание на развој на човечките ресурси. Привлекуваме, развиваме и задржуваме најдобри професионалци и наградуваме за нивните резултати.

Алма – М ДООЕЛ

Качанички пат бр.65а, Скопје

www.alma-m.mk

е-пошта: [email protected]

објавува ОГЛАС за следната работна позиција:

ДОСТАВУВАЧ со Ц категорија

Датум на објава:

9 Јуни 2021

Рок за пријавување до

16 Јуни 2021

Број на оглас:

О-210609-ЛД-ДО

Сектор:

Логистика

Локација:

Скопје

Работни задачи:

 • Проверка на возило за достава пред секое заминување на пат,
 • Утовар, транспорт, истовар и достава на производи на безбеден и навремен начин, по спецификација,
 • Прифаќање на плаќања за испорачани производи и уплата на дневен промет во рок од 24 часа,
 • Обезбедување на одлични услуги на клиентите, одговарање на прашања и известување на претпоставениот за жалби од клиенти,
 • Почитување на доделена рута и временски распореди,
 • Почитување на сите закони за транспорт и безбедно возење,
 • Поддржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работата,
 • и други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации и вештини:

 • Поседување возачка дозвола Ц – категорија
 • Минимум завршено средно образование
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација,
 • Професионално однесување,
 • Организиран, мотивиран и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Позитивен однос кон промени

Потребно искуство:

 • Активен возач (минимум 2 години)
 • Претходно работно искуство не е потребно

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: [email protected] со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на нето плата за огласеното работно место, изнесува во опсег од 23.000,00 до 29,000,00 во зависност од работната успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласот се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.