Адванс Медија: Менаџер за продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Адванс Медија
  • Активен до 14.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Фирмата Адванс Медија чија дејност е  продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника, има потреба од менаџер за продажба.
Сите заинтересирани кандидати можат да пратат CV на: nikolija.andonovik@am.com.mk

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на слични позиции 
  • Познавање од областа на ИТ технологии
  • Корисничко познавање за работа на (MS Windows, Word, Excel, Internet и e-mail) 
  • Персонални дополнувања - Комуникативност, истрајност, љубезност, тимска работа
  • Креирање и остварување на план за продажба

Е-ПОШТА: nikolija.andonovik@am.com.mk

КЛИКНИ