ДИЗАЈНЕР

 • Објавен пред 5 месеци
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 20.09.2019
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

 

 

Компанијата Тритекс се занимава со производство на долна облека и тоа машка, женска, детска и бебешка кои се изработуваат од високо квалитетни материјали со цел да се задржи услугата  и задоволството на купувачите на високо ниво. Брендот Тритекс е синоним за потрошувачи кои преферираат квалитет. https://www.triteks.mk/

 

 

 

Kомпанија ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба од:

 

 Дизајнер

 

 

Kвaлификации:

 • Високо образование;
 • Познавање од областа на компјутерски алатки: Illustrator и Photoshop ќе се смета за предност.

 

Опис на работни задачи:

 

 • Дизајнирање на модни колекции;
 • Изработка на апликации;
 • Работа во Illustrator и Photoshop ;
 • Претходно искуство не е неопходно.

 

Други квалификации:

Креативност и иницијатива за истражување, развиен осет за естетика, тимски дух и  спремност за долгорочна соработка.

Доколку себе си се сметате за креативни и имате желба за работа во дизајн Ве охрабруваме да ни ги испратите вашите професионални биографии на следниот маил: hr@triteks.com

 

 

 

КЛИКНИ