Возач/Магационер

  • Објавен пред 10 месеци
  • МЕГА ДОО
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

МЕГА ДОО, Компанија со 25 годишна традиција во трговијата со градежни материјали за внатрешна и надворешна употреба, има потреба од вработување на лице за следната позиција: ВОЗАЧ-МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации: - ССС - Минимум 3 години работно искуство во дистрибуција на роба и работа во магацин - Основно познавање на работа со компјутер - Возачка дозвола Ц категорија Личен профил: - Висока мотивираност, самоиницијативност - Тимска работа - Способност за преземање одговорност - Способност за конструктивно решавање на работни предизвици Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција испратете го вашето CV преку полето Аплицирај веднаш.

КЛИКНИ