Возач со Ц Категорија (2)

  • Објавен пред 2 недели
  • ЦАЈО АБ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • Активен до 14.10.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа, имаме потреба од двајца возачи со „Ц“ категорија и со можност „Е“.

Се вози за Албанија и Косово.

Контакт телефон 075 277 445