Архитект/Дизајнер

  • Објавен пред 8 месеци
  • Kult Dizajn Grup
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Ентериорното студио и концепт продавница - Култ дизајн од Скопје има потреба од дипломиран Архитект или Дизајнер за потребите на своето студио.

Потребни квалификации се следни:

  • одлично познавање на програмите Auto Cad, 3DsMax,
  • добро познавање на Photoshop i Office пакетот

Кандидатот пожелно е да има искуство со презентирање на проекти и искуство во продажно дизајнерски сектор, ќе бидат во предност.

Сите заинтересирани да достават CV со мало портфолио од проекти на contact@kultdesign.mk

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски. 

КЛИКНИ