Негователки, Болничарки, Медицински Сестри

Плата од 20.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • ПУ Лабос
  • Активен до 25.05.2022
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје
  • Веб: labos.mk

Активни огласи од ПУ Лабос:

Негователи - Болничари

Потребни се Негователки,Болничарки и Медицински Сестри за работа во Дом за стари лица. Информации во врска за огласот до 20 часот.

Тел. за контакт 070/665-972, 078/404-495 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »