Референт за јавни набавки и администрација

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

Активни огласи од ДГТУ ГАМА ГРАДБА ДООЕЛ:

Финансиски работници - Правник

Потребни квалификации:

 • Работно искуство: Претходно задолжително искуство во изработка на тендерска документација.
 • Архивирање на документација, административно работење и сродни работи.
 • Познавање на пишан и говорен Англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот, Windows, Internet.
 • Возачка дозвола- Б категорија

Опис на работни задачи:

 • Следење на објавени тендери на веб-страници и други медиуми;
 • Спремање документација за учество на тендери во согласност со барањата на тендерот и воспоставените процедури;
 • Обезбедување поддршка при подготовка на тендерска документација; 
 • Одржување на базата на податоци на фирмата;
 • Помагање во договорно, административно, финансиско и техничко следење на подготовката на тендерите;
 • Извршување широк спектар на административни задачи и поддршка, како што се координација, планирање, толкување за време на состаноците и превод на релевантни документи и кореспонденција.

Дополнителни квалификации/способности/знаење:

 • Способност за тимска работа; Организациски и комуникациски вештини; Презентациски вештини и искуство во подготовка на извештаи; Внимателна личност; Ориентираност кон детали, вештини за решавање проблеми и позитивен став кон работата.
 • Работниот однос ќе се заснова на определено време од една година.

Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот во канцелариите на Гама Градба.

Платата ќе се одреди според знаењето, искуството и желбата за работа на кандидатите, а ќе ја задоволува просечната месечна плата.


Ваше CV, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта.

Можете да ги доставите и по електронска пошта на e-mail :  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »