Финансиски администратор за работа со физички лица

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 30 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

СЕТЕК СÈ ОД ТЕХНИКА ДОО СКОПЈЕ ВРАБОТУВА:

  

ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОР

за работа со физички лица

 

Доколку сте заинтересирани за оваа позиција Ве покануваме да станете дел на нашиот тим.

 

 

Опис на работно место:

  • Следење и контрола на салда на физички лица на месечно и годишно ниво
  • Вршење на анализа на задолженост и ниво на дополнително задолжување на физички лица и изготвување на Извештај за спроведената анализа
  • Утврдување на моментална задолженост кај физички лица и одлучување за дополнително задолжување
  • Евидентирање и контрола на побарувања и уплати од физички лица 
  • Комуницирање и контактирање со физички лица- клиенти на друштвото

 

Потребни квалификации:

  • Економски факултет
  • Пожелно е искуство од работа во сметководство, но не е и задолжително
  • Колегијалност, флексибилност, аналитичност во донесување на одлуки, желба за учење и напредување
  • Познавање на англиски јазик и добри комуникациски вештини
  • Способност за создавање на решенија во лимитирани ситуации и во кратки рокови

 

Се охрабруваат сите заинтересирани кандидати да го достават своето CV преку полето Аплицирај или на е-маил адресата [најави се за да го видиш е-маилот] со наслов на огласот „Финансиски администратор“

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »