Магационер

Плата од 28.000 ден.

Магацински работник 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Задолжителна возачка дозвола Б – категорија
  • Самоиницијативност и енергичност
  • Способност за тимска работа

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »