Фитнес Инструктор/ка

PowerPlate Studio Mk има потреба од фитнес инструктор/ка до 35 години со и без работно искуство.

Доколку сте заинтересирани пратете ни CV или контактирајте не на телефон 071/331 311.

 

PowerPlate Studio Mk

powerplatestudiomk@gmail.com

 

КЛИКНИ