Работници во кујна

 • Објавен на 2.2018
 • Снб Фуд Инвест
 • Активен до 13.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Доминос пица е компанија која својот успех го базира на тимската работа. Поради зголемен обем на работа вработуваме кандидати за следната работна позиција:

 

Работник во пицерија

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство (претходно работно искуство ќе се смета за предност),
 • Високо ниво на креативност.

 

Личен профил:

 • Организираност и одговорност,
 • Самоиницијативност и енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

 

Работно време во две смени

Бидете дел од тимот на Domino's Pizza Macedonia.

Сите заинтересирани кандидати ги покануваме да пратат лична биографија (CV) на: dominos.snb@gmail.com или да се јават на телефонскиот број: 078/382-931

КЛИКНИ