Инова: Комерцијалист

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Комерцијалист за продажба во областа на водоводни и санитарни материјали

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • со и без работно искуство
  • пожелно познавање на англиски јазик
  • возачка дозвола Б категорија

ТЕЛЕФОН: 02/2557-457

 

Е-ПОШТА: contact_inova.ltd@yahoo.com

КЛИКНИ