Лица за работа во кујна - 2

  • Објавен пред 7 месеци
  • Restoran Merkez
  • Активен до 18.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бараат  2 лица за работа во кујна, миење садови и припрема салати.  mienje sadovi i priprema salati plata Плата: 16000 денари, платена храна + бонуси

КЛИКНИ