фармацевтски техничар

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ Аптека Марија
  • Активен до 27.01.2023
  • Позиција: Фармацевт/Фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје
  • Facebook: aptekamarija

ВРАБОТУВАМЕ:  ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР.

 

Потребни квалификации:

☑ ССС – Фармацевтски техничар

☑ Поседување на Лиценца за работа

☑ Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

 

Посакувани карактеристики:

▪️Развиени комуникациски вештини;

▪️Стручност и Одговорност;

▪️Организирана и одговорна личност;

 ▪️Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;

▪️Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи;

*предност имаат кандидатите со работно искуство.

 

ПЗУ Аптека Марија има потреба да вработи фармацевтски техничар со положен стручен испит. Работното искуство стекнато во аптека носи предности и поволности. Средината и условите за работа на бараната позиција се многу добри. Заинтересираните можат да се пријават и да достават CV на:
 

[најави се за да го видиш е-маилот]

 

Аптека Марија

Ул.Ѓорче Петров бр.84

Скопје 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »