Хигеничар/ка за одржување на куќа

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »

Имаме потреба од:

  • ХИГЕНИЧАРКА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КУЌА ВО БАРДОВЦИ

Работно време од 8:00 до 16:00 часот.

Плата: почетна 27 000 денари.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »