Хостел во Скопје-Центар има потреба од рецепционер

  • Објавен пред 3 месеци
  • Урбан Хостел ДОО
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Урбан Хостел Скопје лоциран во центарот на Скопје има потреба од рецепционер. 
Претходно искуство не е потребно, но ќе се смета за предност. 
Кандидатите мора да имаат одлично познавање на англиски јазик, а секој друг јазик ќе се смета исто така за дополнителна предност. 
Oд кандидатите се очекува да имаат добри комуникациски вештини.

КЛИКНИ