Продавачи во салон за расвета - Скопје - Центар

 • Објавен пред 2 недели
 • ЕУРО ВИЗИФ ДООЕЛ
 • Активен до 25.02.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

ЕУРО ВИЗИФ ДООЕЛ трговска фирма за електроматеријали има потреба од:

 

ПРОДАЖНИ ЛИЦА

за декоратива расвета во малопродажен салон

 

Локација на работното место: Скопје – Центар (Јужен Булевар)

Услови за вршење на работа:

 • Завршено средно образование
 • Комуникативност, љубезност и тимско работење
 • Лојалност, енергичност и темелно извршување на работните задачи
 • Организираност и одговорност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Работно искуство во областа ќе се смета за предност

Нудиме:

 • Атрактивна и динамична работа
 • Стимулативно работно опкружување
 • Работа во 2 смени – 40 часа неделно
 • Обуки и напредок во кариерата

Опис на работата:

 • Продажба и услужување на купувачите
 • Примање и изложување на робата
 • Следење на асортиманот и залихите
 • Работа на каса
 • Водење на пропратна документација
 • Грижа за имиџот на компанијата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно и ги исполнувате потребните услови/квалификации - испратете ја Вашата кратка биографија (CV) на:

e-mail адресата [email protected] или контактирајте не на 076/ 488 - 300