ИМПЛЕМЕНТАТОР

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДУНА ДОО
 • Активен до 07.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

 

ИМПЛЕМЕНТАТОР

 

ДУНА е комапнија која веќе трета деценија успешно ги пресретнува потребите на бизнисите и на корисниците и пласира IT решенија и идеи на пазарите во три земји. Воедно е и компанија посветена на креирање корпоративна култура која успешно умее да предизвика кај вработенте ентузијазам за работа, креативност и желба за постигнување успеси. Тој тим има потреба да се прошири, има потреба да дојде до имплементатор на софтвер, коj е:

 

 • Динамична и позитивна личност;
 • Поседува деловна етика и лојалност;
 • Спремен е за успеси;
 • Умее и сака да работи во тим;
 • Почитува рокови и процедури; 
 • Спремен е за лична и корпоративна континуирана надградба
 • Има возачка дозвола за Б категорија;
 • Има одлично познавање на ERP софтвер;
 • Има технички знаења кои вклучуваат познавање на функционалностите на ERP софтвер;
 • Познавање на основи на сметководство (материјално и финансово работење, основни средства, благајна)
 • Има познавање на правни процеси и термини;
 • Има напредни комуникациски способности;
 • Има презентерски способности;
 • Има способност да обучува;
 • Поседува способност да определи соодветен пристап за обука во зависност од возраста и образовниот профил на вработените кај корсникот на софтверот.

 

Имплементаторот во ДУНА е одговорен за  најлесно и најбрзо обучување на кадарот кој ќе го користи софтеврот. Одговорен е да комуницира со клиентите и соодветно да ги разбере нивните барањата. Одговорен е за креирање, обезбедување и чување на комплетна и уредна документација за секој проект посебно. Има обврска да прими барање и истото да го опише во барање за продажба или сервисирање. Континуирано се усовршува  и се обучува во својата област со цел ефикасно и ефективно да одговори на поставените задачи, ја спроведува  и одржува политиката на квалитет и политика за животна средина во процесот на развој. Го штити угледот на комапнијата и ги почитува интерните политики и корпоративна култура.

Имплементаторот во ДУНА работи како дел од динамичен и просперитетен тим, обезбедени му се врвни услови за работа и има можнот за постојан личен и професионален развој и напредок

Контактирајте преку достава на вашете CV на маил: konkurs@duna.mk со назнака „Имплементатор„ 

КЛИКНИ