ПЕРСОНАЛ ЗА ВО РЕСТОРАН

  • Објавен пред 6 месеци
  • TD OSKAR KP DOOEL
  • Активен до 13.08.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан ИРСКИ ПАБ - ГТЦ има потреба од :

  • Готвач/ка со познавање на Азиска кујна и  работно искуство

Плата по договор

 

Потребни квалификации:

  • Работно искуство
  • Педантност, колегијалност и посветеност на работата
  • Флексибилност за работа во смени
  • Тимска работа

 

Сите заинтересирани кандидати може да достават свое CV на e-mail [email protected].

 

Контакт од 08-16 часот на тел. 02 3128289 и 071 228985