A1 Digital Guru -​ Охрид

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување за својот клиент А1 Македонија, бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

A1 Digital Guru (Охрид) - Хонорарно

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања
  • Едукација на корисниците за користење на дигиталните алатки
  • Ефективна комуникација и презентација на бенефитите од користење на дигалните алатки
  • Организација на динамиката на движење во работниот простор на салонот
  • Врвно корисничко искуство 
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Вашата биографија испратете ја на [email protected] со назнака A1 Digital Guru - Охрид

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »